Firma P&G Design Classic este specializata in montarea jaluzelelor de orice tip in Bucuresti si imprejurimi. Avem o experienta bogata in acest domeniu, ne remarcam in fata competitiei prin profesionalism si calitatea superioara a produselor oferite. Principalul obiectiv este satisfacerea si multumirea clientilor nostri.

Va oferim o intreaga gama de produse destinate umbririi si decorarii ferestrelor. Indiferent daca doriti sa achizitionati pentru a da un plus de eleganta biroului dumneavoastra, pentru a va feri caminul de ochii indiscreti ai vecinilor, ori pur si simplu pentru a petrece cateva ore in plus dimineata in pat, firma noastra va ofera solutia optima.

De ce sa alegeti serviciile noastre?

  1. calitate
  2. seriozitate
  3. promptitudine

 

Firma noastra ofera urmatoarele servicii conexe pentru cei care doresc sa achizitioneze jaluzele sau alte produse oferite de firma noastra, servicii menite sa ajute clientul:

  1. consiliere in vederea alegerii celui mai potrivit model de jaluzele;
  2. montarea sau remontarea produselor la domiciliul clientului;
  3. inlocuirea produselor detinute de dvs. cu un model identic fara bataie de cap, dvs. cereti, noi oferim.

 

Initial, am subestimat nevoia pietei pentru serviciile conexe. Mai tarziu, cand clientii ne-au sesizat problemele ulterioare aparute in colaborarea cu ceilalti producatori si distribuitori produse sisteme umbrire interioara ne-am dat seama de necesitatea serviciilor de tip conex, ajutator.

Compania noastra este intr-o continua modernizare, atat in ce priveste structura interna, modul de abordare si de satisfacere a clientului. Doua lucruri raman totusi constante in ce ne priveste, si anume, produsele comercializate sa fie fabricate la cel mai înalt nivel calitativ, oferind astfel o durată lungă de întrebuințare în condiții optime de funcționare si dorinta de a gasi noi metode de imbunatire a serviciilor si produselor noastre.

Accesand produsele de mai jos veti descoperii o gama variata de modele si culori pentru toate gusturile.

Pentru informatii suplimentare sau comenzi nu ezitati sa ne contactati sau completati formularul si veti fi contactat in cel mai scurt timp.

Facebook Image